Vår uppdragsgivare utvecklar och marknadsför noga utvalda kirurgiska-, ortopediska- och rehabiliteringsprodukter i hela Norden. Företagets kunder finns på sjukhus och privata klinker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. Företaget grundades 2004 och är idag cirka 20 anställda med huvudkontor i Skåne.

Om tjänsten
Företaget verkar i en konkurrensutsatt bransch, men har förmågan att göra det lilla extra som gör stor skillnad för företagets kunder. Kulturen och engagemanget inom företaget är ofta nyckeln till framgång. Vi lägger därför mycket resurser på att samtliga medarbetare ska trivas hos oss. Du har ett direkt resultatansvar för försäljningsutvecklingen och till hjälp erhåller du kontinuerligt stöd och professionell hjälp från erfarna kollegor. Anställningen innefattar dagliga resor och övernattningar.

Arbetsuppgifter:

* Planering och genomförande av kundbesök tillsammans med säljledare
* Utveckla och fördjupa relationer med befintliga kunder med målet att skapa merförsäljning
* Identifiera och utveckla nya potentiella A-kunder och kontaktpersoner
* Utnyttja och utveckla samarbeten med kompetenta arbetskollegor.
* Ambitionen att kontinuerligt utveckla sig själv, ta aktiv del i träning och dela kunskaper och
erfarenheter med kollegor.
* Skapa fler nöjda kunder genom att erbjuda bästa möjliga service

Vem söker vi?
Nu söker vi en säljare av våra Kirurgiprodukter för distrikt Stockholm + Norra Sverige att arbeta tillsammans med vår säljledare som har sin bas i Stockholm. För att lyckas som säljare på företaget behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och utmana dig själv, att sätta höga personliga mål samt koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har också ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem.

Kvalifikationer:
Du har någon form av sjukvårdsutbildning som tex sjuksköterska och/eller säljerfarenhet av förbrukningsartiklar till offentliga och privata vårdgivare. Du bor troligen någonstans kring området Stockholm - Gävle. Du har intresse och kännedom om bröst-, buk-, rekonstruktiv-, kosmetisk- kirurgi samt användning av postoperativa produkter och har gärna någon form av klinisk erfarenhet. Erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning ser vi som meriterande.

Företaget erbjuder: heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, internutbildning och konkurrenskraftiga villkor.

Välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se

MARIE-LOUISE BORG

REKRYTERINGSKONSULT, VD